behandeling met homeopathie bij kanker

Kanker behandelen, kan dat?

Dr. med. Jens Wurster beschrijft in dit boek 12 van de zwaarste gevallen van ‘uitbehandelde’ patiënten. In 2006 waren zij volledig genezen. 6 jaar later was slechts één persoon overleden aan kanker nadat zij de therapie had afgebroken.

Deze mensen waren onderdeel van een onderzoek naar de werking van homeopathie bij kanker.  Hieruit blijkt dat zelfs gemetastaseerde tumoren nog behandeld konden worden.

Mensen die al regelmatig homeopathie toepassen in hun leven zullen hier niet van opkijken. Er is ook een homeopathische kliniek in Zwitserland die helemaal gericht is op het behandelen van kankerpatiënten. 

Elke patiënt is natuurlijk anders en iedereen mag gelukkig voor zichzelf uitmaken welke behandeling hij/zij wil toepassen. Homeopathie is een van de opties die je hebt, net als chemotherapie of bestraling. Als het te spannend is om homeopathie alleen te gebruiken als behandeling, wat heel logisch is, kun je er voor kiezen om homeopathie in te zetten als ondersteuning.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om homeopathie te gebruiken om de schadelijke effecten van reguliere behandelingen te verminderen.

Je kunt het boek bestellen via deze link: KLIK HIER

Het boek is geschikt voor artsen, homeopaten en de patiënt die meer wil weten over de verschillende mogelijkheden. 

Meer weten over homeopathie?