fbpx

Essentiële oliën, natuurlijk en krachtig

In mijn praktijk en privé gebruik ik al jaren de essentiële oliën van Young Living. Ik ben er mee begonnen omdat ik meer keuze in oliën wilde tijdens mijn massagebehandelingen. Ik heb een fles met neutrale olie en een heleboel kleine flesjes essentiële oliën. Tijdens een behandeling voeg ik dan een paar druppeltjes olie toe aan de basisolie. Ideaal, want jij kunt aangeven wat je fijn vind qua geur, bijvoorbeeld Lavendel, Mandarijn, Cederwood of Pepermunt. Maar als je psychisch/emotioneel wel wat ondersteuning kunt gebruiken kunnen we kiezen voor Joy, Common Sense, Believe of Brain Power. Er is heel veel keus, voor alles is werkelijk wel een olie.

Je brein helpt je

Geuren zijn heel belangrijk voor ons als mens. Misschien heb je wel eens gemerkt dat als je een bepaalde geur ruikt, dat je ineens een herinnering krijgt. Stel dat je moeder altijd appeltaart met kaneel bakte en ik laat jou de olie Cinnamon (kaneel) ruiken; grote kans dat je in gedachten weer in de keuken van je moeder staat waar zij lekker aan het bakken is. Of als je ineens een parfum bij iemand ruikt en je weet: ‘O, dat luchtje droeg mijn ex altijd.’ Geuren kunnen een positieve of negatieve stemming bij je oproepen en dat gebeurt dan elke keer weer als je jezelf daaraan blootstelt.

In therapie kun je daar op een positieve manier gebruik van maken. Stel dat we met massagetherapie of hypnotherapie jou in een positieve, ontspannen of blije stemming brengen. Dan zou het mooi zijn als je dat gevoel langer vast kunt houden of zelfs later weer zelf kunt oproepen. Dat kan dus met de essentiële oliën. Terwijl je de positieve stemming helemaal voelt, ruik je aan een bepaalde olie die die stemming nog eens extra ondersteunt, bijvoorbeeld de Joy olie, om je blij te voelen. Je brein registreert je blije stemming en de geur die daar bij hoort. Als je dan op een later moment je een beetje chagrijnig of depri voelt, hoef je alleen maar een druppeltje Joy in je handen te wrijven en even lekker in je handen in te ademen. Je brein associërt de geur met de stemming die er de vorige keer bij hoorde: ‘He, deze geur hoort bij blij zijn!’

Meer zelfvertrouwen

Zo kun je dat bij elke gewenste stemming doen. Veel hypnotherapie sessies zijn er op gericht om je meer zelfvertrouwen te laten voelen. Op het moment dat je dat ook echt voelt en we gebruiken een olie die daar bij past, of een olie die jij al als heel fijn ervaart, koppelen we die geur aan het gevoel van zelfvertrouwen. Als ik jou dan een inhaler stickje meegeef met die geur, hoef je op momenten van onzekerheid, verdriet of boosheid alleen maar even je stickje te pakken en er aan te ruiken. Je brein weet welk gevoel bij de geur hoort en roept dat voor je op.

Zoals gezegd, gebruik ik de oliën privé ook. De Deep Relief roller is hier in huis favoriet bij hoofdpijnklachten. Soms doe ik een paar druppeltjes van een lekkere olie in het wasverzachterbakje of in de filter van de stofzuiger. Schoonmaken is niet echt een hobby van me, maar met het schoonmaakmiddel van Young Living op basis van Thieves olie wordt het al minder erg. Het ruikt zoooo lekker! En vergeet natuurlijk niet de diffuser. Een laagje water, 5 druppeltjes van je favoriete olie en je hebt een heerlijk huisparfum. Wat ook nog eens gezond is. Wist je dat het inademen van de lucht uit de diffuser met Thieves olie heel goed is voor je immuunsysteem? En dat een combinatie van Lemon, Peppermint en Lavendel een mooi alternatief is voor hooikoorts medicatie?

Als je nieuwsgierig geworden bent, kom dan eens langs voor een behandeling. Of laat het even weten als je zelf deze mooie oliën zou willen gebruiken. Ik bestel meestal één keer per maand, dan kan ik jouw bestelling er bij doen. 

Zelf bestellen met korting?

Ik help je graag als je oliën voor jezelf wilt gaan bestellen. Je kunt op de site van www.youngliving.com zien wat ze allemaal hebben. Ik kan me voorstellen dat je niet zo goed weet waar je moet beginnen. De starterkit is echt ideaal als je nog geen gebruik maakt van de oliën. Een account aanmaken is wel aan te raden, als je geld wilt besparen. Dat scheelt je meer dan 20%! Als je bestellen ingewikkeld vindt, kun je even contact met me opnemen, dan lopen we er samen doorheen. Als je het zelf wilt regelen, ook goed natuurlijk!

Voordat je begint, houd er rekening mee dat je aan het eind van het proces moet betalen met creditcard of PayPal. Een PayPal account is heel makkelijk aan te maken en koppel je aan je bankrekening. Je klikt dan gewoon op PayPal en het wordt van de bankrekening af geschreven die je hebt aangegeven. Super handig! Het is handig om eerst je PayPal inschrijving te regelen, voordat je hier mee verder gaat. 

Het stappenplan lees je hieronder. Belangrijk is wel dat je mijn nummer invult en dat je jouw gebruikersnaam en wachtwoord noteert voor jezelf.

Op de site www.youngliving.com kun je je als member/lid aanmelden. Je kunt de taal zelf nog instellen als je wilt.

Klik dan op: BEGIN!

Je kunt kiezen voor een StarterKit, maar dat hoeft nu nog even niet. Eerst je inschrijving afmaken.

Je gaat helemaal naar het einde van de pagina naar STAP 2.

Daar zie je de optie: “Wil je je aanmelden voor Essential Rewards en gratis producten verdienen?” Je klikt daar op NEE.

Daarna komt de optie “Ga verder met inschrijven” tevoorschijn.

Hier klik je op GA VERDER ZONDER STARTERKIT.

Dan kom je op de inschrijf pagina. Hier vul je al je gegevens in.

TIP 1: Zorg dat je bij je “4 cijferige pin” iets invult wat je makkelijk onthoudt (bv je geboortejaar). Schrijf je gebruikersnaam, pin en wachtwoord op, zodat je weer kunt inloggen later. Bewaar deze gegevens goed! (De 4 cijferige pin heb je o.a. nodig bij telefonisch contact met de klantenservice).

TIP 2: zorg dat je bij “Informatie over de sponsor/inschrijver” het nummer 3906147 invult op beide plekken.

Let op dat er bij de 2 vakjes  “Sponsor ID” en bij “Enroller ID (introductiepersoon)” hetzelfde nummer staat ingevuld: 3906147. Zo kom je namelijk onder mijn begeleiding terecht. Als je hier geen nummers invult, plaatst het systeem je zomaar ergens onder iemand. Je weet dan niet of diegene erg actief is met het begeleiden van members en het verstrekken van informatie.

Druk op: IK GA AKKOORD, en je bent nu officieel lid van Young Living!

Nu kun je je StarterKit of andere producten gaan bestellen! In principe werkt de website hetzelfde als iedere andere webwinkel.

In het menu zie je de optie ESSENTIAL REWARDS staan. Klik hier op en klik daarna op AANMELDEN.

Ook al weet je nu nog niet of je mee wilt doen aan het spaarprogramma, het is toch een verstandige keuze om er nu wel voor te kiezen. Je kunt er namelijk al direct je eerste punten mee sparen én al je eerste GRATIS olie mee verdienen. Tevens krijg je flinke korting op de verzendkosten.

En wees vooral gerust: je kunt de ER (Essential Rewards) op ieder gewenst moment stopzetten!

Je ziet nu een overzicht van allerlei categorieën.

Bovenin zie je een zoekbalk waar je een naam of nummer in kan vullen.

Zoek hier op STARTERKIT.

Er komt dan een overzicht van allerlei Starterkits. Klik diegene aan die jij graag wilt (let wel op dat het een EU kit) is en druk op toevoegen.

Typ bijvoorbeeld voor de Starterkit met Dewdrop diffuser: 546314 in het zoekveld of typ voor de Starterkit met aria diffuser: 546514 in het zoekveld. En klik op ‘product toevoegen’.

Ik adviseer je om ook direct de V-6 draagolie mee te bestellen (artikelnummer 303108, a € 25,96).

Deze draagolie is erg fijn om erbij te hebben, je kunt hiermee de etherische oliën verdunnen (zeker ook voor kinderen belangrijk). Dit is een zuivere basisolie die niet vlekt en snel in de huid trekt.

En… als je deze olie nu direct mee bestelt, komt het puntentotaal van je bestelling boven de 120 PV (Punten) uit, waardoor je bij je bestelling direct een gratis olie ontvangt (welke dat is, is afhankelijk van de promo van de maand)!

Wil je nog meer producten toevoegen, dan kan dat ook hier.

Heb je alles in je mandje, klik dan op de button ‘Maandelijkse Bestelling opslaan’ / OPSLAAN.

Check in het volgende scherm je bezorgadres.

Klik bij verzendwijze op AUTOSHIP.

Klik daarna op GA VERDER.

Kies nu de datum waarop je je bestelling wilt verwerken.

Natuurlijk is dat vandaag, want je wilt het zo snel mogelijk ontvangen, toch?

Kies hier de betaalwijze, creditcard of Paypal.

Je ontvangt via e-mail een bevestiging van Young Living.

Daarna ontvang je nog een bevestiging dat je bestelling onderweg is. Levering is meestal binnen twee dagen, dit hangt af van de dag dat je bestelt.

Als je nog vragen hebt, hoor ik het graag.