Hoe werkt betaling bij mij?

Je kunt bij mij contant betalen op de dag van de afspraak of je krijgt na de afspraak een factuur in je mail. Betalen gaat makkelijk via Ideal of Paypal, of gebruik de QR code op de factuur.

Afspraken kunnen kosteloos verzet worden tot 24 uur van tevoren. Daarna wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Mijn voorwaarden vind je helemaal onderaan de pagina.

Homeopathie/Hypnotherapie/Bewustwording/Lichaamswerk/Massagetherapie en combinaties hiervan.

Klachten die al langere tijd spelen, hebben meestal een intensievere aanpak nodig dan een klacht die je pas een paar weken hebt. Daarom begin ik de behandeling van chronische (lichamelijke of psychische) klachten met een uitgebreide intake en besteed ik ook tijdens de vervolgafspraken ruim tijd aan jou en je klachten. 

Eerste afspraak/ Intake: € 120

Vervolgconsult: € 120

Vervolgconsult alleen klassieke homeopathie: € 75

De tarieven van bovenstaande consulten gelden per afspraak, ongeacht de duur van het consult. Dit kan een uur zijn, maar kan ook uitlopen tot twee uur, dat ligt er aan wat er nodig is die dag. Buiten het consult om besteed ik tijd aan het uitzoeken van homeopathische middelen, het uitzoeken van passende oefeningen en informatie voor thuis en het verwerken van het consult. Dit is bij het tarief inbegrepen. Ook een homeopathisch middel hoef je niet apart te betalen, tenzij het gaat om meerdere middelen tegelijk of een kuur.  

Massagetherapie

Losse massagetherapie bij incidentele klachten of als onderhoudsbehandeling:

30 minuten € 40

45 minuten € 50

60 minuten € 65

90 minuten € 95

Vergoedingen

Alle behandelingen komen in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding. De vergoedingen verschillen per verzekeraar en per aanvullend pakket. 

De behandelcodes/prestatiecodes die in 2021 gebruikt worden, zijn:

24610-Sportmassage.

24005- Overige natuurgeneeskunde.         

Deze code kan gebruikt worden voor alle behandelmethodes. (Hypnotherapie, Homeopathie, Massagetherapie, Bewustwordingsessie)

24200-Klassieke Homeopathie. 

Ga er niet van uit dat het goed komt omdat je ‘alternatieve geneeswijzen’ in je pakket hebt. Dan kan teleurstellingen opleveren. Als vergoeding heel belangrijk voor je is, vraag het dan na bij je verzekeraar.

Ten eerste moeten ze de organisaties erkennen waar ik bij aangesloten ben, CAT of RBCZ.

Ten tweede moeten ze de specifieke behandeling vergoeden. Dit kun je omschrijven door de prestatiecode te noemen en de omschrijving die er achter staat.