Wat kun je van mij verwachten?

Sigrid Sneijders
Ik luister naar je. Wat wil je bereiken en wat kan ik doen om jou te helpen? Wanneer ik denk dat ik iets voor je kan doen, kan dat betekenen dat ik iets anders voorstel dan dat jij misschien bedacht had qua behandeling. Wat jij als cliënt wilt, is misschien iets anders dan wat je nodig hebt. Daar ben ik therapeut voor, om jou zo goed mogelijk te adviseren. 
 
Ik hou van een ‘down to earth’ benadering. Lekker kunnen lachen, zeker om jezelf! Relativeren en klachten vanuit diverse perspectieven bekijken. Niet alleen volgens de beperkte westerse visie, maar veel breder: Lichaam en geest zijn één, dus wat heeft invloed op elkaar? Lichamelijke klachten bijvoorbeeld, hebben invloed op je psyche en niet- helpende emoties en gedachten kunnen je fysiek uit balans halen. Ik vind het heerlijk om met cliënten te werken die hier voor open staan. Die bereiken veel betere resultaten en daar haal ik mijn voldoening in mijn werk uit. 
Ik heb ook ervaren dat er qua genezing en verlichting van klachten heel veel mogelijk is als mensen bereid zijn veranderingen aan te brengen in hun leefstijl, bijvoorbeeld door bewegen, gezondere voeding en op een betere manier met emoties omgaan.
 
Ondanks dat er veel bespreekbaar is, heb ik wel algemene voorwaarden. Als je daarmee akkoord gaat en ze respecteert, zie ik je graag binnenkort in mijn praktijk!
 
Sigrid Sneijders.Mijn (eigen)aardigheden:

 • Gek op de combinatie bier en spareribs
 • Dubbel liggen om flauwe, slappe humor
 • Midden in de zomer in de auto hard meezingen met de kerst-cd die nog in de speler zit
 • Theeleut
 • Massagetherapeut
 • Homeopaat
 • Hypnotherapeut in opleiding.
 • 2 volwassen dochters, waar ik heel trots op ben.
 • Getrouwd met Erik, blij mee!
 • Nog 5 levens nodig om alle boeken te lezen die ik bezit.
 • Wens: Eigen boshuisje hebben.
 • Bank, open haard, boek, bakje thee, rustig muziekje= topdag!
 • Ik schrijf (website) teksten voor masseurs, coaches en therapeuten. www.ikschrijfjouwtekst.nl

 

Praktijk Sneijders praktijkruimte 2

Opleidingen

Ik heb veel verschillende opleidingen en cursussen gedaan, o.a. Massagetherapie, Klassieke Homeopathie, NLP, Triggerpoint Reset Methode, chronische pijn coaching en nog veel meer. Ik kan mijn werkkamer behangen met allerlei certificaten. Dat heb ik niet gedaan hoor, ze zitten allemaal keurig in een mapje.

De werking van onze psyche en de impact hiervan op ons fysieke lichaam is superinteressant. Om me hier verder in te verdiepen en effectieve tools te leren voor in mijn praktijk, volg ik momenteel de opleiding HBO Hypnotherapeut/Psychosociaal therapeut.

Ondertussen heb ik met de verschillende opleidingen en cursussen hele mooie werkvormen verzameld in mijn praktijk en kan ik meerdere behandelingen met elkaar combineren.